OVER I CONNECT PEOPLE

Print

I Connect People biedt niet alleen de Online Werkplek aan, maar ontfermt zich over de gehele automatiseringsomgeving van de klant. Het bedrijf kan putten uit kennis van ICT-ers met jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen wij oplossingen voor elk ICT-vraagstuk bieden.

I Connect People is er voor bedrijven en ondernemers met geen of weinig automatiserings-personeel, maar ook voor particulieren en scholen. I Connect People denkt met u mee en staat u bij in het maken van beslissingen ten aanzien van de automatisering.

Wij regelen uw ICT-zaken. Van netwerk- en  systeembeheer tot aan het verzorgen van het up-to-date houden van uw software licenties. Ook leveren wij hard- en software tegen scherpe tarieven en op de toekomst gericht. Ons bedrijf levert aan bedrijven en scholen een totaal pakket ICT tegen een belangrijk lagere prijs dan wanneer u een systeembeheerder in dienst moet nemen. Door onze verscheidenheid aan specialisten, bent u bij ons verzekerd van goede ICT-ondersteuning en kunt u zich op uw kernactiviteiten richten. Al uw ICT-zaken worden door ons geregeld zoals u het wenst.